Chcete si pronajmout mobilní stan či halu od Diamant Expo?

Společnost Diamant Expo vznikla v roce 1996 a je nástupcem firmy RDM Spilka. Ta působila na českém trhu od roku 1994 a řadu let se věnovala výstavnictví. Touto činností se logicky zabývá i Diamant Expo. Kromě výstavních stanů, nabízí Diamant Expo i mobilní haly. Stany společnosti jste mohli vidět na mnoha výstavištích. Ale opravdový úspěch přinesly Lounskému a Libereckému výstavišti. Kam se i dnes návštěvníci rádi vracejí.

Výstavní a párty stany

Ale nejenom Louny a Liberec využívají mobilní haly a výstavní stany od této společnosti. V roce 2014 se Diamant Expo podílela na realizaci zajímavého projektu Olympijského parku v Praze na Letenské pláni.  Ale stany jsou vhodné i ke sportovním akcím jako je král Šumavy, nebo na firemní akce třeba na pivní slavnosti v Plzni a určitě neudělají ostudu na výstavách ani při soukromých večírcích. Diamant Expo má zkušené pracovníky, kteří stan nejen dovezou, ale také jej neuvěřitelně rychle postaví.

Jednotlivé stany se dají dokonce kombinovat a jsou vhodné při narozeninových oslavách, svatbách, zahradních párty či k pořádání plesů a výročních akcích.

Využít se dají i pro veletrhy, výstavy, festivaly a promo akce. Jsou nenáročné na montáž, proto jsou velice variabilní a u klientů oblíbené.

diamant expo chabařovice 2

Mobilní průmyslové haly

Ale společnost Diamant Expo nabízí kromě párty a výstavních stanů i mobilní haly pro průmyslové využití. Podle toho k čemu mají být haly použity, si klient může vybrat, zda budou konstrukce vyrobeny z plachty, plastu nebo plechu. Mobilní haly se nejčastěji používají jako náhradní sklad, ale můžou se využít, jako dočasná pracovní hala. Mohou sloužit jako krátkodobá pomoc, nebo i dlouhodobé řešení problému.

Mobilní haly mají velkou výhodu v nenáročnosti montáže a demontáže.

Díky tomu je můžete kdykoliv přesunout. Kromě toho si můžete halu přizpůsobit vašim potřebám co se do velikosti, tvaru nebo umístění týče. Můžete je také nechat vybavit únikovými východy, osvětlením, elektrorozvody, požárním systémem, vytápěním, klimatizací či dvoukřídlými vraty.

Podívejte se také, jaké speciální stany pro reklamní potřeby se používají nejčastěji.